Ο Λιονέλ Μέσι είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στα ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει 26 γκολ στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης πεντάδας υπάρχουν μόνο παίκτες των «μερένχες». Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 18 γκολ, όσα έχει και ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση. Τέταρτος στη σχετική λίστα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά με 16 γκολ, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ραούλ με 15 γκολ.

Στα ματς πρωταθλήματος, ο Μέσι παραμένει στην πρώτη θέση με 18 γκολ, με τον Ντι Στέφανο να ακολουθεί με 14 γκολ και τον Σέζαρ Ροντρίγκες να είναι στην τρίτη θέση με δώδεκα γκολ. Οι Ραούλ με έντεκα γκολ και Πάκο Χέντο με δέκα κλείνουν την πρώτη πεντάδα. Στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων στη Μαδρίτη, ο Μέσι έχει 15 γκολ και βρίσκεται στην κορυφή. Ο Ντι Στέφανο με 13 γκολ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ ο Ραούλ με δώδεκα γκολ συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Οι Μπενζεμά με εννέα γκολ και Σαμπίνο Μαινάγκα με οκτώ βρίσκονται στις δυο επόμενες θέσεις.

Στα ματς πρωταθλήματος των δυο ομάδων στη Μαδρίτη, ο Μέσι βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με έντεκα γκολ. Στη δεύτερη θέση είναι ο Ντι Στέφανο με εννέα γκολ, όσα έχει και ο Ραούλ, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση. Ο Μπενζεμά με επτά γκολ και ο Παχίνιο με έξι συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Στα σαββατιάτικα ματς των δυο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μέσι έχει δέκα γκολ, ο Ραούλ οκτώ και οι Ούγκο Σάντσθ και Σαντιγάνα έχουν από έξι. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Γκάρι Λίνεκερ με πέντε γκολ. Τέλος, ο Ραούλ προηγείται στον πίνακα των σκόρερ των κυριακάτικων αναμετρήσεων των δυο ομάδων στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα, καθώς έχει οκτώ γκολ. Ο Μέσι ακολουθεί με έξι, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ιβάν Ζαμοράνο, Σαντιγάνα και Καρίμ Μπενζεμά με τέσσερα γκολ.