Δεν βιάζεται ο Ιταλός προπονητής...

Για την απόδοση του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής και το Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα (26/10, 22:00, Novasports 1) μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ντέρμπι ο Ιταλός προπονητής τόνισες πως ικανοποιημένος από τα όσα έχει προσφέρει ο Γάλλος επιθετικός ως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόδοση του Εμπαπέ:«Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή έχει σκοράρει γκολ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ακόμα κι αν δεν σκόραρε κόντρα στην Ντόρτμουντ, ήταν παρών στα δύο πρώτα γκολ. Λίγο λίγο ψάχνει την καλύτερη έκδοσή του, αλλά ούτε εγώ, ούτε η ομάδα, ούτε ο ίδιος βιαζόμαστε για αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι με όσα κάνει και προφανώς θα τα πάει και ακόμα καλύτερα, γιατί έχει την ποιότητα. Δεν έχουμε πρόβλημα που ο Μπέλινγκχαμ για παράδειγμα δεν έχει σκοράρει ακόμα, γιατί έχουμε τον Μπαπέ που μπορεί να βάλει 30, 35 ή 40 γκολ».

Για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα:«Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι το φαβορί, γιατί εξαρτάται από τη δυναμική του ματς. Δεν υπάρχουν φαβορί προκαταβολικά στα ντέρμπι. Τα πάντα μπορεί να συμβούν γιατί δεν είναι ζήτημα ποιότητας, αλλά διαχείρισης της πίεσης, των στιγμών του ματς. Σε άλλες θα έχουμε τον έλεγχο εμείς και σε άλλες η Μπαρτσελόνα».