Η Λας Πάλμας, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη απέναντι στην Τζιρόνα στην La Liga!

Η Λας Πάλμας, δεν είχε καταφέρει σε τέσσερα ματς στην La Liga, να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τζιρόνα, όμως πανηγύρισε την πρώτη της νίκη! Παράλληλα ήταν η πρώτη νίκη της Λας Πάλμας επί της Τζιρόνα από το 2015, όταν τότε είχε κερδίσει στη δεύτερη κατηγορία με γκολ του Αραούχο και του Αρτούνιες.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο έξι με τον Φαν Ντε Μπέικ που ακυρώθηκε για φάουλ.

Αμφότερες ομάδες έδειξαν διάθεση και δημιούργησαν ευκαιρίες όμως το γκολ ήρθε για τη Λας Πάλμας στο 42 με τον Άλεξ Μουνιόθ που έκανε το 1-0!

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν και στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουν. Ο Μολέιρο είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ χωρίς όμως να το καταφέρει και έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος.

Για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2024, η Λας Πάλμας κερδίζει δύο ματς στη σειρά. Τότε είχε επικρατήσει Βιγιαρεάλ και Βαγιεκάνο.

Λας Πάλμας: Σίλεσεν, Α. Μουνιόθ, ΜακΚένα, Σουάρεθ, Βίτι(85΄ Μάρμολ), Μολέιρο, Ροντρίγκεθ(85΄Μάτα), Καμπάνια(60΄ Ραμίρεθ) Εσούγκο, Φουστέρ (59΄ Χ. Μουνιόθ), Σίλβα(70΄ ΜακΜπέρνι)

Τζιρόνα: Κασανίγκα, Γκουτιέρεθ, Κρεϊτσί, Λόπεθ, Φρανθές(43 Μπα), Μισεχάουι, Μαρτίνεθ(94 Κιμ), Σίλβι (66΄Μπλιντ), Φαν Ντε Μπέικ, Ντανζούμα, Μιόφσκι