Κινείται για τον Μουνίρ

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Λας Πάλμας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στο μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ισπανική ομάδα.

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Λας Πάλμας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στο μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νησιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποκτήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος κοστολογείται από τους «μπλαουγκράνα» στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί από τη Λας Πάλμας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ουσιαστικά θα ανοίξει η πόρτα για την αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού από την ισπανική ομάδα. Ο Αραούχο αναμένεται να βρεθεί στην τρίτη θέση της σειράς για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και παράλληλα περιμένει την απάντηση της Λας Πάλμας στην πρόταση που έχουν καταθέσει για την απόκτηση του παίκτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.