Πογιέτ: «Να τους σταματήσουμε»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως ψάχνει τρόπο για να σταματήσει τη Μπαρτσελόνα, στην επικείμενη αναμέτρηση για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως ψάχνει τρόπο για να σταματήσει τη Μπαρτσελόνα, στην επικείμενη αναμέτρηση για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της Μπέτις τόνισε πως το έργο της ομάδας του δε θα είναι εύκολο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως οι Ανδαλουσιανοί θα πρέπει να μην επιστρέψουν στους Καταλανούς να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους ώστε να εμποδίσουμε την Μπαρτσελόνα να παίξει σαν… Μπαρτσελόνα, να κάνουμε κάτι που οι περισσότερες ομάδες αδυνατούν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όλοι θέλουν να βρουν αυτή τη μαγική φόρμουλα, αλλά προφανώς δεν είναι εύκολο. Δεν πιστεύω πως υπάρχει τρόπος να σταματήσεις το Μέσι, επειδή παίζει πάντα αναλόγως του τι εσύ κάνεις. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και προσοχή ώστε να μην του επιτρέψουμε πολλές μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Η Μπαρτσελόνα είναι μέσα στις τρεις ή τέσσερις ομάδες στον κόσμο που έχουν το δικό τους στυλ ποδοσφαίρου. Απέναντι τους παίζεις με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι συνήθως, καθώς έχουν το δικό τους αγωνιστικό στυλ και κρατάνε αρκετά τη μπάλα, κάτι που δεν κάνουνε πολλές ομάδες στον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.