Η Ρεάλ δεν έχει δεχθεί προσπάθεια προς την εστία σε 180 λεπτά!

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους τη Σεβίλλη και την Οσασούνα οι «Μπλάνκος» δεν έχουν δεχθεί επιθετική προσπάθεια προς την εστία τους.

Καλύτερη εκκίνηση στην εστία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Αλφόνς Αρεολά. O Γάλλος τερματοφύλακας, δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των «Μπλάνκος» στην εντός έδρας νίκη επί της Οσασούνα, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ούτε μια προσπάθεια προς την εστία. Το εντυπωσιακό είναι πως και την προηγούμενη αγωνιστική στην Ανδαλουσία με τη Σεβίλλη, οι Μαδριλένοι με τον Τιμπό Κουρτουά στην εστία τους, δεν είχαν δεχθεί προσπάθεια προς την εστία!

Επομένως η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει επιτρέψει στους αντιπάλους να βρουν εστία επί 180 λεπτά παιχνιδιού. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Γάλλος προπονητής έκανε rotation αλλάζοντας τερματοφύλακα καθώς και τα 3/4 της αμυντικής γραμμής του –μόνο ο Σέρχιο Ράμος αγωνίστηκε και στα δύο ματς- ενώ στο κέντρο βασική επιλογή ήταν ο Καζεμίρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.