Η Μπαρτσελόνα πέρασε από τα προάστια της Μαδρίτης, κερδίζοντας την Χετάφε (0-2) και σημείωσε την πρώτη της νίκη μακριά από το Καμπ Νόου.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από τα προάστια της Μαδρίτης και το Αλφόνσο Πέρεθ κερδίζοντας την Χετάφε (0-2) και σημείωσε την πρώτη της νίκη μακριά από το Καμπ Νόου. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μέσι.

Ο Λουίς Σουάρες με το δεύτερο γκολ στην σεζόν άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Τερ Στέγκεν με τον Γερμανό να γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία των Καταλανών που μοιράζει γκολ!

Στο 48ο λεπτό ο Τζούνιορ Φίρπο που παίζει στην θέση του Άλμπα που ήταν εκτός αποστολής, ανέβασε το δείκτη του σκορ με στο 0-2 με το παρθενικό του γκολ στον σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα έδωσε δικαιώματα στην Χετάφε προς το τέλος του αγώνα καθώς ο Λενγκλέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική ύστερα από το τρίποντο κόντρα στην Βιγιαρεάλ (2-1) στην έδρα της. Μετά τα τρία αρνητικά αποτελέσμα στις εκτός έδρας της αποστολές (Οσασούνα 2-2, Γρανάδα 1-0, 1-0 Μπιλμπάο) οι ”μπλαουγράνα” πήραν το πρώτο της ”διπλό”.

Η Μπαρτσελόνα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται την φορμαρισμένη Ίντερ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του champions league ψάχνοντας την πρώτη της νίκη μετά την λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας στην Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ.

Χετάφε: Σόρια, Νιόμ (46’Κένεντι), Σουάρες, Μπρούνο, Ντακονάμ, Κουκουρέγια, Τζέισον (72’Πορτίγιο), Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Άνχελ, Μάτα (58’Μολίνα)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ρομπέρτο, Λανγκλέ, Φίρπο, Μπουσκέτς (80′ Ράκιτιτς), Αρτούρ, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Γκριεζμάν (75’Σεμέντο), Πέρεθ (86’Τοντιμπό)