Νίκη με ζόρι για Μπαρτσελόνα (video)

Οι Καταλανοί επικράτησαν δύσκολα με σκορ 1-2 επί της Λεγανές εκτός έδρας και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του πίνακα της Primera Division.

Το σκορ στην αναμέτρηση στο Στάδιο Μουνισιπάλ ντε Μπουτάρκε άνοιξε ο Εν-Νεσίρι με σουτ σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων. Οι Καταλανοί πίεζαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όμως, στην ισοφάριση δεν μπόρεσαν να φτάσουν, καθώς δεν είχαν τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο 31ο λεπτό έπιασε κεφαλιά ο Σουάρες αναγκάζοντας  σε απίστευτη απόκρουση τον Κουελάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά. Ο Πικέ στο 46′ με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε στο 52ο, με τον Μέσι να βρίσκει τον Σουάρες, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά. Ο Βαλβέρδε στη συνέχεια άλλαξε το 4-2-3-1 σε 4-3-3, περνώντας τους Βιδάλ και Ράκιτιτς και γυρίζοντας στα άκρα τον Μέσι. Το 2-1, πάντως, που ήταν και το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε αργά, στο 79ο λεπτό, και με τη βοήθεια μάλιστα του VAR. Ο Ντεμπελέ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Βιδάλ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ, από το ριπλέι φάνηκε ότι η μπάλα έφτασε στον Χιλιανό από παρέμβαση του Πέρες.

Λεγανές (Χαβιέ Αγκίρε): Κουελάρ, Σίλβα, Σιόβας, Ομερούο (83′ Ταρίν), Μπουστίνζα, Ροσάλες, Πέρες, Ρόκουε (83′ Καρίγιο), Όσκαρ (61′ Εράσο), Μπρέιθγουεϊκ, Εν-Νεσίρι

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Βαγκέ, Πικέ, Ουμτιτί, Φίρπο, Ντε Γιόνγκ (70′ Φατί), Μπουσκέτς (57′ Ράκιτιτς), Ντεμπελέ, Μέσι, Γκριεζμάν (57′ Βιντάλ), Σουάρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.