Σιόβας στο novasports: “Θετικός στον κορωνοϊό ο γενικός διευθυντής μας”

Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε απόκλειστικά στον Αποστόλη Λάμπο αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο γενικός διευθυντής της Λεγκανές και σταμάτησαν όλα. Εγκλωβισμένη στη Μαδρίτη όλη η ομάδα.

Εκ των κορυφαίων παικτών στη Λεγκανές τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για τη ζωή τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία, η οποία είναι η δεύτερη χώρα μετά την Ιταλία σε κρούσματα στην Ευρώπη.

Μιλάει για το θετικό δείγμα του Μαρτίν Ορτέγα, ο οποίος όμως αναρρώνει σπίτι του, ενώ απαγορεύτηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να βγουν εκτός Μαδρίτης. Άπαντες θα υποβληθούν όπως είναι λογικό στις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις. 

“Για την ώρα εμείς είμαστε καλά, αλλά σήμερα μας σταμάτησαν τις προπονήσεις γιατί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο γενικός αρχηγός της ομάδας, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Πάντως η ζωή μας στο συνεχίζεται κανονικά στο σπίτι και με βόλτες έξω. Φυσικά δεν πηγαίνουμε σε κλειστούς χώρους. Πιο πολλές ώρες όμως περνάμε στο σπίτι γιατί έκλεισαν και τα σχολεία και πρέπει να προφυλαχθούμε.

Μέχρι τώρα κανένας παίκτης δεν είχε συμπτώματα ίωση. Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από την ομάδα είναι πως ίσως επιστρέψουμε στις προπονήσεις από βδομάδα χωρίς όμως αυτό αν είναι σίγουρο. Θα δούμε.

Αυτά που ακούγονται για γενική καραντίνα όπως στην Ιταλία δεν ισχύουν. Τουλάχιστον για την ώρα. Ας κάνουμε υπομονή και ας είμαστε προσεκτικοί και θα δούμε τί θα γίνει.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.