Μπαρτσελόνα-Λεγανές 1-0: Προβάδισμα με Φάτι! (video)

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 42ο της Λεγανές στο Καμπ Νου με γκολ του Άνσου Φάτι, μόλις στη δεύτερη τελική των μπλαουγκράνα στο παιχνίδι

Η Μπαρτσελόνα θέλει τη νίκη απέναντι στη Λεγανές σήμερα (16/6) το βράδυ στο Καμπ Νου, ώστε να κρατήσει -τουλάχιστον- τη διαφορά των δύο βαθμών που τη χωρίζουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή του πίνακα της Primera Division. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι… δεν κάνει ό,τι μπορεί απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ελάχιστες τελικές, για το δικό της επίπεδο και τη διαφορά δυναμικότητας που έχει από τον αντίπαλο. Πάντως, έστω κι έτσι, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Άνσου Φάτι στο 42ο. Ο νεαρός έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους μπλαουγκράνα, κάνοντας το 1-0 με ωραίο σουτ στα όρια της περιοχής! Εκεί υποδέχτηκε την μπάλα, ελίχθηκε όμορφα, σούταρε και… γκολ!

Ήταν μόλις η δεύτερη τελική προσπάθεια για τους γηπεδούχους αυτή του Φάτι. Είχε προηγηθεί μία στο 30ό. Γενικώς, η Μπαρτσελόνα δεν έκανε το καλύτερό της πρώτο ημίχρονο την τρέχουσα σεζόν. Πάντως, πήρε κεφάλι στο σκορ και μαζί μεγάλο πλεονέκτημα για να φτάσει τελικά στη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.