Μπαρτσελόνα-Λεγανές 2-0, με πέναλτι του Μέσι (video)

Κέρδισε την εσχάτη των ποινών και εκτέλεσε εύστοχα ο Λιονέλ Μέσι, κάνοντας το 2-0 για την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Λεγανές

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο Λιονέλ Μέσι την ποδοσφαιρική του ευφυΐα και την αδιαμφισβήτητη ικανότητά του για να φτάσει στο 2-0 το βράδυ της Τρίτης (16/6) κόντρα στη Λεγανές στο Καμπ Νου. Ο Αργεντίνος έκανε κυριολεκτικά σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 70ό, για να κλειδώσει τη νίκη των μπλαουγκράνα.

Προηγήθηκε μια εκπληκτική συνεργασία του σκόρερ με τον Σουάρες. Έπαιξαν ωραία μεταξύ τους την μπάλα έξω από την περιοχή της Λεγανές, αφού πρώτα ο Αργεντίνος είχε κάνει τα… δικά του, η άμυνα μάρκαρε απρόσεκτα τον Μέσι, όταν αυτός μπήκε στην περιοχή, πήρε πέναλτι και μαζί την ευθύνη να το εκτελέσει, για να κάνει το 2-0.

Λίγο νωρίτερα, στο 64ο, η Μπαρτσελόνα πέτυχε γκολ με τον Γκριεζμάν, που ακυρώθηκε ως οφ σάιτ. Το γκολ του Γάλλου επιθετικού των μπλαουγκράνα ακυρώθηκε ορθώς, η παράβαση, όμως, δεν ήταν του σκόρερ, αλλά του Σεμέντο στην αρχή της φάσης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.