Ο Ρονάλντο θέλει τον Αλέξις Σάντσες στη Βαγιαδολίδ!

Ο θρύλος της Βραζιλίας, Ρονάλντο, προσφέρει στον Αλέξις Σάντσες την ευκαιρία να ξαναχτίσει την καριέρα του, μετά από δύο πολύ κακές σεζόν του Χιλιανού.

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε με τον Σάντσες τον Ιανουάριο του 2018, είχε καταφέρει να τον αποσπάσει από τη Μάντσεστερ  Σίτι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα που επίσης τον ήθελε στην ομάδα του. 
Μετά από μόλις πέντε γκολ σε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε 18 μήνες, πήγε δανεικός στην Ίντερ τον Αύγουστο, αλλά ακόμη και στην Ιταλία δεν κατάφερε να βρει τη φόρμα που τον είχε κατατάξει στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.  

Τώρα στην Ίντερ τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν πολύ, αλλά θα μπορούσε η ελπίδα του Χιλιανού να είναι ο Ρονάλντο, ο οποίος τώρα είναι ο κύριος μέτοχος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

«Ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε οπουδήποτε κι αν πήγε. Έχει πολλή ποιότητα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος σταρ, κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε συνέντευξη του στην Ισπανία.«Αν δεν πετύχει στην Ίντερ, η Βαγιαδολίδ θα του ανοίξει τις πόρτες».

Φαίνεται απίθανο να θέλει η Ίντερ να αποκτήσει την πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, στο τέλος της συμφωνίας του δανεισμού του και ο 43χρονος σήμερα Ρονάλντο θα τον ήθελε στην ομάδα του. Ο Ρονάλντο αρχικά αγόρασε τον Σεπτέμβριο του 2018, το 50% του συλλόγου, αλλά έκτοτε αύξησε τη συμμετοχή του στο 80% της Μαδριλένικης ομάδας.

Βέβαια ο Σάντσες θα μπορούσε να επιστρέψει και στο Old Trafford, με τον Σόλσκιερ να λέει τον Ιανουάριο: «Ο Aλέξις θα επιστρέψει το καλοκαίρι και θα σας αποδείξει ότι κάνατε  λάθος!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.