Λεγανές – Γρανάδα 0-0 : Μοιραίος Γκερέρο (vid)

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ήταν ο μοιραίος της βραδιάς για την Λεγανές. Έχασε αρκετές ευκαιρίες για να δώσει σημαντική νίκη απέναντι στην Γρανάδα. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. 

Στο Στάδιο Μπουτάρκε, για την 31η αγωνιστική της Λα Λίγκα, έγινε μια μάχη ανάμεσα σε μια ομάδα που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, την Λεγανές και μια ομάδα που διεκδικεί Ευρωπαϊκό εισιτήριο, την Γρανάδα. 

Το ματς άρχισε με την Λεγανές να προσπαθεί να απειλήσει την Γρανάδα. Η δυναμική εκκίνηση έφερε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Καρίγιο δεν κατάφερε να σκοράρει (15′) ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο με μυϊκό τραυματισμό (22′), ένα πρόβλημα που σόκαρε τους γηπεδούχους και “χάλασε” τον ρυθμό της ομάδας.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Ματσίς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέγιαρ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ενώ και ο Σίλβα δεν πρόλαβε την σέντρα του Ρούιβαλ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους. Ημίχρονο 0-0. 

Η Γρανάδα αστόχησε ακόμη και από το σημείο του πέναλτι. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Γκερέρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ρουί Σίλβα στο 64ο λεπτό ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό είχε άλλη μια χαμένη ευκαιρία. 

Τελευταία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις και πάλι για τους γηπεδούχους με τον Ασαλέ να είναι άστοχος. Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθάει καμία από τις δύο ομάδες. Ούτε τους γηπεδούχους να πλησιάσουν την σωτηρία ούτε και τους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Λεγανές : Κουέγιαρ, Ρούιβαλ, Μπουστίνθα, Ομέρουο, Σίλβα, Ροντρίγκες (81′ Μπράιαν), Πέρεθ, Εράσο (46′ Ρόκε Μέσα), Ρέθιο (55′ Ροσάλες), Γκερέρο, Καρίγιο (22′ Όσκαρ Ροντρίγκεθ, 46′ Ασαλέ)

Γρανάδα : Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ, Ντουάρτε, Βαγέχο, Νέβα (77′ Ντίαζ), Αζέιζ (46′ Ετέκι), Χερέρα, Πουέρτας, Αντονίν (46′ Φερνάντεθ), Ματσίς (90+ Ντίας), Σολδάδο 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.