Οσασούνα – Λεβάντε 1-3: Με ανατροπή (vid)

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Λεβάντε επικρατώντας με ανατροπή της Οσασούνα στη Παμπλόνα.

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Λεβάντε επικρατώντας με ανατροπή της Οσασούνα στη Παμπλόνα. Κλειδί στο ματς η αλλαγή του Λόπεθ, Ρόζερ Μαρτί στο δεύτερο ημίχρονο, με χαμένο πέναλτι και γκολ μέσα σε εφτά λεπτά! 

Ο Ρομπέρτο Τόρες άνοιξε το σκορ λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο (38ο λεπτό, 1-0) για να δώσει προβάδισμα στην Οσασούνα. Η απάντηση της Λεβάντε ήταν άμεσα και μέσα σε τρία λεπτά ισοφάρισε σε 1-1 στο 42ο λεπτό με τον Μελέρο.

Η Λεβάντε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή όταν ο Σέρχιο Ερέρα έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρόζερ Μάρτι στο 71ο λεπτό, όμως ο Ισπανός επιθετικός εξιλεώθηκε εφτά λεπτά αργότερα πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ στο 78ο λεπτό (1-2).  Ο Χοσέ Λουίς Μοράλες μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην ήττα της πρεμιέρας στο Μεστάγια από τη Βαλένθια (4-3), πέτυχε το 3ο φετινό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3, 81ο λεπτό).

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Οσασούνα (0-1 Χετάφε) που παραμένει στους τρεις βαθμούς μετά την νίκη στην έδρα της Κάντιθ (1-2) στην πρεμιέρα. Την ερχόμενη αγωνιστική η Οσασούνα υποδέχεται τη Θέλτα (4/10), ενώ η Λεβάντε δοκιμάζεται στην Ανδαλουσία κόντρα στη Σεβίλλη (1/10).

Οσασούνα (Αρασάτε): Ερέρα, Όιερ, Νάβας, Κρουζ, Νταβίντ Γκαρθία, Βιδάλ, Ρομπέρτο Τόρες (61′ Λούκας Τορό), Ρούμπεν Γκαρθία, Μονκαγιόλα (75′ Ινίγκο Πέρεθ), Αντριάν (61′ Γιόνι), Καλέρι (74′ Γκαγέγκο)

Λεβάντε (Λόπεθ): Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ποστίγκο, Μιραμόν, Κλερκ, Καμπάνια, Ρούμπεν Βέσο Βούκσεβιτς, Μοράλες (86′ Ραντόγια), Μάλσα (86′ Ντάνι Γκόμεθ), Μελέρο (64′ Ρόζερ Μάρτι), Μπάρντι (74′ Ντε Φρούτος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.