Η Γρανάδα πανηγύρισε τη νίκη, επικρατώντας της Χετάφε 1-0 εκτός έδρας και βρέθηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ! 

Η Γρανάδα πανηγύρισε δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα Ισπανίας, επικρατώντας της Χετάφε 1-0 εκτός έδρας. 

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, πέτυχε μια ακόμη σπουδαία νίκη που την έφερε προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες πριν υποδεχτεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης.   

Σε παιχνίδι με καλό ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε γκολ που σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μοντορό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. O Ντακονάμ ανέτρεψε τον Ερέρα και ο Μοντόρο από την λευκή βούλα έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ!  

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 49, ο Κούτσο έπιασε δυνατό σουτ, όμως ο Ρούι Σίλβα ήταν σε σωστή θέση και παραχώρησε το κόρνερ!  

 Στο 79 η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Πουέρτας με τον διαιτητή να ζητά την βοήθεια του VAR. Αφού εξέτασε την φάση, έδειξε να συνεχιστεί το ματς.  

Η Χετάφε λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει όταν στο σουτ του Ουνάλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!  

Χετάφε : Σόρια, Σουάρες, Ντακονάμ, Καμπάκο, Μιραμόντες, Νιόμ (64′ Ουνάλ), Μαξίμοβιτς (64′ Τιμόρ), Αρανμπάρι, Κουκουρέλα, Κούτσο, Μάτα (46′ Ροντρίγκεθ). 

Γρανάδα : Ρούι Σίλβα, Φουλκιέ, Νέβα, Χερμάν, Βαγιέχο, Μοντόρο (74′ Πέρες), Ερέρα, Μπράις, Σουάρες (55′ Πουέρτας), Κένεντι (55′ Ματσίς), Μολίνα (74′ Σόρο)