Μπαρτσελόνα-Οσασούνα 4-0: Τεσσάρα αφιερωμένη στον Μαραντόνα (hls)

Στις νίκες και στη La Liga επέστρεψε η Μπαρτσελόνα, μετά το εύκολο μεσημέρι της απέναντι στην Οσασούνα, στην 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος-Γκολάρα από Γκριεζμάν, σκόραρε και ο Μέσι, αφιερώνοντας το τέρμα του στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Άνετη επικράτηση για την Μπαρτσελόνα την Κυριακή (29/11) στο Καμπ Νόου, η οποία επιβλήθηκε με 4-0 της Οσασούνα, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Αρχικά, το σκορ άνοιξε στο 31′ ο Μπρέιθγουεϊτ, ύστερα από σύγχυση της άμυνας και προβολή του με το… γόνατο, με τον Μέσι να κάνει κίνηση να βάλει γκολ με το… χέρι, σαν άλλος Μαραντόνα.

Το 2-0 του ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 42′, ύστερα από ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μονοκόμματο σουτ του Γκριεζμάν έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα, με τον Ερέρα να μην μπορεί να… κουνηθεί.

Ο… χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Κουτίνιο να ολοκληρώνει την εξαιρετική ομαδική συνεργασία της ομάδας του, για το 3-0 στο 57′.

Στο 70′ ο Ντεμπελέ που είχε μπει στην αναμέτρηση στο 61′ σκόραρε, αλλά το τέρμα του δε μέτρησε ύστερα από εμπέμβαση του VAR.

Τρία λεπτά μετά όμως ο Μέσι σκόραρε με σουτ και αφιέρωσε το τέρμα στον Ντίεγκο Μαραντόνα, ενώ είχε δοκάρι και στο 90+3′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τα highlights:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (61′ Φίρπο), Μινγκουέθα, Λενγκλέ (67′ Αλενιά), Άλμπα, Πέδρι (46′ Μπούσκετς), Ντε Γιονγκ, Κουτίνιο (61′ Ντεμπελέ), Μέσι, Γκριεζμάν, Μπρέιθγουεϊτ (61′ Τρινκάο)

Οσασούνα: Ερέρα, Πέρεθ (63′ Τορες), Νάβας, Γκαρσία, Ρονκάλια, Βιδάλ, Οϊέρ (64′ Μπράσανατς), Μονκαγιόλα, Τζόνι (23′ Κρουζ), Μπούντιμιρ (74′ Ένρικ), Γκαρθία (74′ Μπάρχα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.