Οσασούνα – Σεβίλλη 0-2 : Μεθοδική νίκη κορυφής! (vid)

Σημειώνοντας από ένα γκολ στις αρχές του κάθε ημιχρόνου (10' Ντιέγο Κάρλος,. 49' Ντε Γιόνγκ) η Σεβίλλη νίκησε 2-0 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, ανεβαίνοντας στην 3η θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος

Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της η Σεβίλλη αλλά πήρε αυτό που ήθελε δίχως – πλην ελάχιστον σημείων στο ματς – να νιώσει άβολα στην Παμπλόνα, ως φιλοξενούμενη της Οσασούνα!
Σημαντικό το γκολ του Βραζιλιάνου Ντιέγο Κάρλος μόλις στο 10’ , με το οποίο οι Ανδαλουσιάνοι απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ και κυρίως στην ψυχολογική διαχείριση μιας τέτοιας αναμέτρησης!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να πιέσουν για την ισοφάριση χωρίς όμως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους.
‘Ετσι, στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου κι έπειτα από μια γρήγορη επίθεση ο Ολλανδός Ντε Γιόνγκ έκανε το 0-2 με το 3ο του φετινό γκολ (όλα εκτός έδρας!).
Από κει και πέρα η ομάδα του Λοπετέγκι έπαιξε περισσότερο με το χώρο και το χρόνο και λιγότερο για την όποια διεύρυνση του σκορ!
Η μπάλα δεν ξαναμπήκε στα δίχτυα και η Σεβίλλη παραμένοντας για 8ο χρόνο αήττητη – εντός κι εκτός – απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, έφτασε τους 48 πόντους, επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, τέσσερις από την Ρεάλ κι έναν παραπάνω από την Μπαρτσελόνα η οποία υποχώρησε στην 4η θέση της Λα Λίγκα!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.