“Σόκαρε” την Μπαρτσελόνα η Μπέτις!

Φοβερό ματς στην Καταλωνία, με την Μπέτις να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι, υποχρεώνοντας την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα, με το εντυπωσιακό 3-4!

Φοβερό ματς στην Καταλωνία, με την Μπέτις να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι, υποχρεώνοντας την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα, με το εντυπωσιακό 3-4!

Οι Ανδαλουσιάνοι μπήκαν φουριόζοι, και έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με δύο γκολ, χάρη στους Ζούνιορ (20′) και Χοακίν (34′).

Η Μπαρτσελόνα “ξύπνησε” το “Καμπ Νου” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτιτου Μέσι στο 68ο λεπτό, ωστόσο η άμεση απάντηση του Λο Σέλσο τρία λεπτά αργότερα, “έκοψε” τα πόδια των παικτών του Βαλβέρδε με το 1-3 να είναι γεογονός. 

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, μείωσαν εκ νέου με τον Βιδάλ στο 79′ σε 2-3, με την απόβολή όμως του Ράκιτιτς δύο λεπτά αργότερα, να ακολουθείται από το 2-4 του Κανάλες στο 83′!

Η εικόνα του αγώνα ολοκληρώθηκε με το δεύτερο γκολ του Μέσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κάτι όμως που δεν στοίχισε στην Μπέτις, που έφυγε θριαμβεύτρια από την Καταλωνία. 

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, έφτασε έτσι τους 16 βαθμούς και ανέβηκε 12η, ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε μεν πρώτη με 24 βαθμούς, ωστόσο Ατλέτικο Μαδρίτης και Αλαβές ακολουθού σε απόσταση αναπνοής (με 23 βαθμούς έκαστη). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.