Και επίσημα το «Classico»

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο και συγκεκριμένα αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, θα γίνει τελικά το βράδυ της δεκάτης Δεκεμβρίου.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο και συγκεκριμένα αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, θα γίνει τελικά το βράδυ της δεκάτης Δεκεμβρίου. Η «βασίλισσα» θέλησε ο αγώνας αυτό να διεξαχθεί στις 11/12 έτσι ώστε να προβληθεί και στην Κίνα για κερδοσκοπικό σκοπό καθώς το κοινό εκεί είναι αμέτρητο, ενώ από την πλευρά τους οι «μπλαουγκράνα», επέμεναν για τις 10/12 καθώς ήθελαν να προετοιμαστούν αργότερα κατάλληλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Οι Καταλανοί που θα αποχωρήσουν για την Ιαπωνία μια μέρα μετά το «Classicο», είναι αήττητοι κόντρα στη Ρεάλ στο πρωτάθλημα, από το 2008 όταν και ανέλαβε την ομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα . Η μοναδική ήττα ήταν στο Κύπελλο Ισπανίας της περασμένης σεζόν όπου οι «μερένχες» επικράτησαν με 1-0.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν με τρεις βαθμούς περισσότερους από την «Μπάρτσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.