Η Ευρώπη της κόστισε

Μετά το εντυπωσιακό "διπλό" στο "Ολντ Τράφορντ" η Μπιλμπάο προσγειώθηκε απότομα, χάνοντας με 2-1 από την Οσασούνα εκτός έδρας.

Μετά το εντυπωσιακό “διπλό” στο “Ολντ Τράφορντ” η Μπιλμπάο προσγειώθηκε απότομα, χάνοντας με 2-1 από την Οσασούνα εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο χάρη στο αυτογκόλ του Ιτουράσπε στο 7′ και το τέρμα του Ραούλ Γκαρθία στο 31′ και κατάφεραν να το κρατήσουν παρά την ασφυκτική πίεση της Αθλέτικ στην επανάληψη.

Ο Γιορέντε αντικατέστησε τον Ιτουράσπε στο 46′ και στο 55′ μείωσε σε 2-1, βάζοντας και πάλι στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους. Η Μπιλμπάο, ωστόσο, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα αν και στο τελευταίο ημίωρο… κατασκήνωσε στα καρέ του Φερνάντεθ, ο οποίος πραγματοποίησε -εκτός των άλλων- δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στις καθυστερήσεις.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Νταμιά, Σέρχιο, Μιγκέλ Φλάνιο, Μαρκ Μπερτράν, Νεκουνάμ, Ραούλ Γκαρθία, Πουνιάλ, Θεχούδο (84′ Λόε), Νίνο (67′ Μανουέλ), Λαμά (89′ Ανουνθιάτα)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Σαν Χοσέ, Αουρτενέτσε (46′ Άντερ Ερέρα), Σουσαέτα, Ινίγκο Πέρεθ, Ιτουράσπε (46′ Γιορέντε), Μουνιαΐν, Τοκέρο (61′ Ιμπάι), Ντε Μάρκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.