Επένδυση για το μέλλον ο Ρόσι

Ο σοβαρός τραυματισμός του συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Τζουζέπε Ρόσι και με τη Βιγιαρεάλ υποβιβασμένη, ο Ιταλός επιθετικός καλείται να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Τζουζέπε Ρόσι και με τη Βιγιαρεάλ υποβιβασμένη, ο Ιταλός επιθετικός καλείται να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ετσι, ο μάνατζέρ του προσπαθεί να τον πλασάρει στους ιταλικούς συλλόγους ως «επένδυση για το μέλλον».

Ο Ρόσι επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο Euro 2012 με την Ιταλία, αλλά δύο τραυματισμοί στους χιαστούς στο ίδιο σημείο θα τον κρατήσουν εκτός μάχης για περισσότερο από ένα χρόνο.

«Ο Ρόσι θα μείνει άλλους εννέα μήνες μακριά από τα γήπεδα και όποιος θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει ως μελλοντική επένδυση», δήλωσε ο Φεντερίκο Παστορέλο σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Οποιος διαπραγματευτεί με τη Βιγιαρεάλ, θα το κάνει με πολύ ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους, σε σχέση με το παρελθόν, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δε θα παίξει πριν από το Μάρτιο του 2013», συμπλήρωσε ο μάνατζερ του Ρόσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.