Μετακομίζει Μαδρίτη ο Εμρέ

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της δεύτερης μεταγραφής της στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της δεύτερης μεταγραφής της στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Και αυτό γιατί, μία ημέρα μετά την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού Κριστιάν Ροντρίγκες από την Πόρτο για τέσσερα χρόνια, οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν σε συμφωνία με τον Εμρέ Μπελόζογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ. Ο Τούρκος μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ίντερ, Νιούκαστλ και Γαλατασαράι, θα υπογράψει εντός της εβδομάδας διετές συμβόλαιο συνεργασίας, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
«Ο Εμρέ διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να θριαμβεύσει στην Ατλέτικο» δήλωσε ο συμπατριώτης και νέος συμπαίκτης του 31χρονου, Αρντά Τουράν, και συμπλήρωσε: «Έχει δείξει προσωπικότητα, παίρνοντας τα ηνία σε μεγάλους συλλόγους, και η εμπειρία του μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ σε αγώνες κλειδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.