Στα δικαστήρια η Μπιλμπάο την Μπάγερν

Οι ιθύνοντες της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η μεταγραφή του Χάβι Μαρτίνεθ στους Βαυαρούς

Οι ιθύνοντες της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η μεταγραφή του Χάβι Μαρτίνεθ στους Βαυαρούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του βασκικού συλλόγου. «Ο παίκτης είχε συμβόλαιο σε ισχύ. Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις με τον γερμανικό σύλλογο χωρίς τη δική μας συγκατάθεση. Εξετάζουμε λοιπόν αν θα κινήσουμε ή όχι τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες» εναντίον του γερμανικού συλλόγου, τόνισε χαρακτηριστικά σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Ουρούτια.
Η μεταγραφή του μέχρι πρότινος παίκτη της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Μπάγερν Μονάχου κόστισε 40 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Ισπανός διεθνής μετέβη στο Μόναχο χωρίς την άδεια του συλλόγου της Βασκονίας, προτού οι Βαυαροί καταβάλουν το ποσό που προέβλεπε το συμβόλαιό του ως ρήτρα αποδέσμευσης.
Πλέον ο Μαρτίνεθ, που είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου και της Μπουντεσλίγκα, είναι παίκτης των Βαυαρών, ενώ έκανε χθες ντεμπούτο με τη νέα ομάδα του, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό στον νικηφόρο (6-1) αγώνα με τη Στουτγκάρδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.