Μπιέλσα: «Πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Έντονα προβληματισμένος με την επιθετική λειτουργία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Έντονα προβληματισμένος με την επιθετική λειτουργία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με την Χάποελ Κιριάτ, όμως δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Αρχικά, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε για την εντός έδρας ισοπαλίας 1-1 με τους Ισραηλινούς: «Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και τους δώσαμε μόλις μία ευκαιρία. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τόσο μεγάλη που πρέπει όταν γυρίσουμε να αναλύσουμε τι συνέβη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι επιθέσεις μας τελείωσαν το σουτ, αλλά χωρίς γκολ και στο δεύτερο δημιουργήσαμε ευκαιρίες χωρίς σουτ».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: «Ο Γιορέντε είχε δέκα ευκαιρίες να σκοράρει και αυτό, για έναν φορ, είναι αντιπροσωπευτικός αριθμός. Δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από όσες μετέτρεψε σε γκολ. Πώς να εξηγήσω ότι ένας επιθετικός δημιουργεί δέκα ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει; Ωστόσο, προσεγγίζω αυτή την κατάσταση με θετικό τρόπο. Η κατάσταση του Γιορέντε δεν ήταν ποτέ εμπόδιο για να παίζει και ούτε θα γίνει στο μέλλον. Όπως το σκέφτηκα, δεν επηρεάζεται από αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.