Σιμεόνε: «Ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι ποτέ δεν θ΄ αναλάμβανε τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει με την νυν ομάδα του Ατλέτικο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι ποτέ δεν θ΄ αναλάμβανε τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει με την νυν ομάδα του Ατλέτικο.

Ο Αργεντινός τεχνικός, «αρχιτέκτονας» της μεγάλης επιτυχίας των «ροχιμπλάνκος» που έφθασαν στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ 2012, σχολίασε συγκεκριμένα ότι επειδή είναι συναισθηματικά δεμένος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ποτέ δεν θα έπαιρνε την απόφαση να πάει στη Ρεάλ!

«Έχω συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω καλά στην ομάδα. Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ελπίζοντας για το καλύτερο που αξίζει η Ατλέτικο», ήταν η τοποθέτηση του Σιμεόνε, πέραν της άποψής του ότι δεν θα πήγαινε στη συμπολίτισσα των «ροχιμπλάνκος».

Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε και για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιθετικής λειτουργίας των Καστιγιάνων: «Δεν σκέφτομαι πότε και αν θα φύγει. Είναι εξαιρετικό για κάθε προπονητή να έχει έναν τέτοιο παίκτη στη διάθεσή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.