Της έχει πάρει τον αέρα

Με γκολ του Σολδάδο στις καθυστερήσεις η Βαλένθια έκαμψε την αντίσταση της Εσπανιόλ και επέστρεψε στις νίκες (2-1). Μάλιστα αυτή είναι η Πέμπτη σερί νίκη των "νυχτερίδων" απέναντι στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Με γκολ του Σολδάδο στις καθυστερήσεις η Βαλένθια έκαμψε την αντίσταση της Εσπανιόλ και επέστρεψε στις νίκες (2-1).  Μάλιστα αυτή είναι η Πέμπτη σερί νίκη των “νυχτερίδων” απέναντι στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Βιέρα στο 16′ έβαλε τους γηπεδούχους οδηγούς στο σκορ, αλλά στο 31′ ο Λογκό έφερε το ματς στα ίσα για την Εσπανιόλ. Ο Σέρχιο Γκαρσία στο 88′ και ο Μορένο στο 89′ αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα και άφησαν την ομάδα τους με εννιά παίκτες,  ενώ στο επόμενο λπετό ο Σολδάδο από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-1.

Βαλένθια: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Βίκτορ Ρουίζ, Γκουαρδάδο, Αλμπέλδα (67′ Ζουάν Μπερνάτ), Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Ζόνας (80′ Βαλντέζ), Βιέρα (67′ Μπανέγα), Σολδάδο
Εσπανιόλ: Άλβαρεζ, Ραούλ Ροντρίγκεζ, Φορλίν, Μορένο, Βίκτορ Άλβαρεζ, Βίκτορ Σάντσες, Κριστιάν Γκόμεζ (70′ Τεχέρα), Σέρχιο Γκαρσία, Βερντού, Βακάσο, Λονγκό (81′ Κριστιάν Αλφόνσο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.