Νέο επεισόδιο στο σήριαλ “Μπιλμπάο-Γιορέντε”

Ο Φερνάντο Γιορέντε αρνήθηκε να παραστεί σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Μπιλμπάο και προσέθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Ο 27χρονος επιθετικός θέλει να φύγει από την ομάδα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις του Φερνάντο Γιορέντε με τον Μαρσέλο Μπιέλσα και τη διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Βάσκος στράικερ είναι πλέον 27 ετών και δεν κρύβει την επιθυμία του να φύγει στο εξωτερικό. Σήμερα, αρνήθηκε να παραστεί σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ρίχοντας περισσότερο “λάδι στη φωτιά”, ενώ είχε προηγηθεί η άρνησή του να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, που εκπνέει το καλοκαίρι.

«Κανείς άλλος δεν πρόκειται να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου, μετά την άρνηση του Φερνάντο Γιορέντε να εμφανιστεί» ενημέρωσε μέσω Twitter η φιναλίστ του τελευταίου Γιουρόπα Λιγκ. Ηδη ο προπονητής της ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα, δεν υπολογίζει για βασικό τον “Βασιλιά των Λιονταριών”, όπως αποκαλούν στην Ισπανία τον Γιορέντε, που από τον Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί, για να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιούνιο του 2013.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.