Βιλανόβα: «Μπορούσε την πρωτιά η Ατλέτικο»

Πεπεισμένος πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και στην κορυφή, εμφανίστηκε ο Τίτο Βιλανόβα.

Πεπεισμένος πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας, εμφανίστηκε ο Τίτο Βιλανόβα. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως οι «ροχιμπλάνκος» δεν είναι μόνο ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ συμπλήρωσε πως οι Μαδριλένοι έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία την εφετινή σεζόν. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Αρχικά, ο Βιλανόβα δήλωσε: «Η Ατλέτικο είναι κάτι περισσότερο από τον Φαλκάο, η ομάδα είναι γεμάτη σπουδαίους παίκτες. Δεν έχω καταφέρει να δω όλα τα παιχνίδια τους αλλά η βαθμολογία δε λέει ψέματα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και είναι μόλις 6 βαθμούς κάτω από εμάς. Σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα ή σε κάποια άλλη σεζόν θα ήταν πρώτοι. Έχουν ξεκινήσει δυνατά και νομίζω ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».».

Στην συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε: «Είναι όλα σημαντικά. Όσους περισσότερους βαθμούς συγκεντρώσουμε τόσο το καλύτερο. Η ποιότητα του αντιπάλου τους κάνει ένα ισχυρό σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι η Ατλέτικο θα μας βάλει δύσκολα. Κατάφεραν να κερδίσουν σε παιχνίδια που ήταν πολύ εύκολο να χάσουν ή να μείνουν στην ισοπαλία, αλλά και εμείς κάναμε το ίδιο. Μου έχει κάνει εντύπωση και το πόσους βαθμούς μάζεψε η Ατλέτικο στο Europa League. Θα έρθουν για να κερδίσουν».

Τέλος, ο Βιλανόβα μίλησε και για τους Βίγια και Σάντσες: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς σημασία για την Μπαρτσελόνα. Θα αγωνιστούμε με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό το παιχνίδι δε θα χρησιμοποιηθεί για να κρίνουμε την αξία του Βίγια. Τους φέραμε στο σύλλογο γιατί θέλαμε παίκτες που να μπορούν να κρατάνε την μπάλα και να έχουν τη δυνατότητα να έχουν μέτρα με αυτή στα πόδια, καθώς και οι δύο έχουν αυτήν την ικανότητα. Ο Νταβίντ έχει ήδη βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα, ενώ ο Αλέξις θέλει ακόμη δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.