«Είμαι ο ίδιος παίκτης»

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ παρουσιάστηκε... με κάθε τιμή από την Μπέτις και υποστήριξε ότι μόνο η εμπειρία του έχει αλλάξει από τον καιρό που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ παρουσιάστηκε… με κάθε τιμή από την Μπέτις και υποστήριξε ότι μόνο η εμπειρία του έχει αλλάξει από τον καιρό που αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολλανδός που μετακινήθηκε στους Ανδαλουσιάνους ως ελεύθερος, αφού τελείωσε το συμβόλαιό του με το Αμβούργο, συμπεριλήφθηκε από το «Kicker» στους χειρότερους παίκτες της Μπουντεσλίγκα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το όνομά του ακούστηκε και για την ΑΕΚ, ο ίδιος, όμως, προτίμησε την Πριμέρα Ντιβισιόν, τονίζοντας ότι θα δώσει απαντήσεις με τη νέα του ομάδα.

«Είναι ένας φανταστικός σύλλογος, σαν οικογένεια και θέλω να παλέψω γι’ αυτόν. Είμαι χαρούμενος. Η Μπέτις είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είχα δύο κακά χρόνια στο Αμβούργο, αλλά πιστεύω ότι είμαι ακόμη ένας καλός παίκτης», είπε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός για να συμπληρώσει:

«Είμαι ένας διαφορετικός παίκτης απ’ όταν ήμουν στη Ρεάλ, με περισσότερη εμπειρία επειδή αυτό ήταν πριν επτά χρόνια, αλλά φυσικά είμαι βασικά ο ίδιος παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.