Εμερι: «Ανώριμος ο Ντεουλοφέου»

Με επαινετικά σχόλια, αλλά και παρατηρήσεις για τα όσα πρέπει να βελτιώσει, περιέγραψε τον Τζέραρντ Ντεουλοφέου ο προπονητής της Σεβίλλης Ουνάι Εμερι.

Με επαινετικά σχόλια, αλλά και παρατηρήσεις για τα όσα πρέπει να βελτιώσει, περιέγραψε τον Τζέραρντ Ντεουλοφέου ο προπονητής της Σεβίλλης Ουνάι Εμερι.
 
Ο Ισπανός επιθετικός θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν μετά από έναν χρόνο παραμονής στην ομάδα της Ανδαλουσίας με τη μορφή δανεισμού, με 28 συμμετοχές και τρία γκολ.
 
«Εχει απίστευτες ικανότητες, αλλά του λείπουν άλλες. Στις μάχες ένας εναντίον ενός είναι εξαιρετικός. Όταν όμως πρέπει να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του σε ανοικτό γήπεδο, είναι δύσκολο», εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός στον «Guardian».
 
«Δεν έχει ακόμα την ωριμότητα ή την ικανότητα να θυσιάσει τον εαυτό του για το καλό της ομάδας. Του είπα ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες που θέλουν ένα συμβόλαιο σαν το δικό του, παίκτες με λιγότερο ταλέντο, αλλά περισσότερη δίψα. Όταν γίνει σαν αυτούς, θα είναι ώριμος. Αν όχι στη Σεβίλλη, σε κάποια άλλη ομάδα», συμπλήρωσε ο Εμερι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.