Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έδειξε ότι είναι ικανή για την έκπληξη, ωστόσο η Βαλένθια κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της ουραγού της βαθμολογίας, σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έδειξε ότι είναι ικανή για την έκπληξη, ωστόσο η Βαλένθια κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της ουραγού της βαθμολογίας, σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι για περίπου 40 λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σίλβιο (52′) ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Ασουνσάο άφησε την ομάδα του με εννιά παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιόνας με γκολ από τα αποδυτήρια άνοιξε το σκορ για τη Βαλέθια, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ρίκι στο 32′ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους σκόραρε για δεύτερη φορά και έστειλε τη Λα Κορούνια στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Εχοντας την αριθμιτική υπεροχή από το 52′ η Βαλένθια έφτασε στην ισοφάριση στο 63′ με τον Βαλντέζ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόστα λύτρωσε τις “νυχτερίδες”, οι οποίες “πέταξαν” στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.