Έτοιμος για ντεμπούτο και ρεκόρ ο Όντεγκααρντ

Ο νεότερος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει το προσεχές Σάββατο ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο νεότερος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει το προσεχές Σάββατο ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Με τον τίτλο στην Ισπανία χαμένο για τη «βασίλισσα», η As υποστηρίζει πως στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Χετάφε, ο Κάρλο Αντσελότι θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς και ο 16χρονος Νορβηγός μπορεί να είναι ένας από αυτούς.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε σε ηλικία 16 ετών και 156 ημερών, θα γίνει ο νεαρότερος «μπλάνκο», σπάζοντας το ρεκόρ του Σεμπαστιάν Λοσάδα, ο οποίος αγωνίστηκε τ 1984 σε ηλικία 17 ετών και 6 ημερών.

Ο Όντεγκααρντ βάσει συμβολαίου προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ ήταν στην αποστολή του αγώνα με την Αλμερία (29.4) χωρίς να χρησιμοποιηθεί.

Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του νορβηγικού πρωταθλήματος (ντεμπούτο 15 ετών και 117 ημερών με την πρώην ομάδα του Στρόμσγκοντσετ), ακόμα και αν αγωνιστεί το Σάββατο, αυτή θα είναι η μοναδική συμμετοχή του για καιρό, καθώς αναμένεται του χρόνου να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει εμπειρίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.