Δεν χορταίνει τίτλους η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα χρειαζόταν έστω ένα βαθμό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στους "ροχιμπλάνκος" με 1-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια, μία στροφή πριν το τέλος.

Η Μπαρτσελόνα χρειαζόταν έστω ένα βαθμό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στους “ροχιμπλάνκος” με 1-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια, μία στροφή πριν το τέλος. 

Οι «μπλαουγκράνα» παίζουν αυτή τη στιγμή ίσως το πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στον πλανήτη και το απέδειξαν για ακόμα ένα ματς, επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο μέσα στη Μαδρίτη. 

Αυτό ήταν το πέμπτο πρωτάθλημα την τελευταία επταετία και συνολικά το 23ο  στην ιστορία της. 

Έτσι, με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 93 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη Ρεάλ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας την προτελευταία αγωνιστική. 

Απ’ την άλλη, οι «μερένχες» μπορεί να πήραν τη νίκη κόντρα Εσπανιόλ με 4-1 αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούν με τη δεύτερη θέση. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Λεβάντε και δείχνει να προλαβαίνει το «τραίνο» της παραμονής στην κατηγορία  ενώ την έκπληξη έκανε η Γρανάδα που νίκησε 3-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας τονίζοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία της.

Ακόμα, η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 τη Μάλαγα και θα τερματίσει στην έκτη θέση, η οποία της δίνει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ η Σεβίλλη επικράτησε 2-1 της Αλμερία και κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει στην πέμπτη θέση έχοντας 73 πόντους μία αγωνιστική πριν το τέλος. 

Τέλος, Βαλένθια και Θέλτα Βίγο έμειναν στο 1-1 ενώ ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα στην Χετάφε – Εϊμπάρ ενώ η Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε 2-1 της Κόρδοβα ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 3-2 την Έλτσε. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κόρδοβα – Ράγιο Βαγιεκάνο: 1-2
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Λεβάντε: 2-0
Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2-3
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: 1-4
Χετάφε – Εϊμπάρ: 1-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα: 0-3
Σεβίλλη – Αλμερία: 2-1
Βαλένθια – Θέλτα Βίγο: 1-1
Βιγιαρεάλ – Μάλαγα: 2-1
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 0-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.