Λουίς Ενρίκε: «Δεν ψάχνουμε εκδίκηση»

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θέλει τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και όχι για να πάρει εκδίκηση.

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θέλει τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και όχι για να πάρει εκδίκηση. Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει τις τελευταίες ημέρες, πως οι «μπλαουγκράνα» αναζητούν εκδίκηση για την περσινή απώλεια του τίτλου, όμως κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον τεχνικό τους. 

Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Δεν έχω εκδικητικά αισθήματα. Η Ατλέτικο ήταν πρωταθλήτρια. Έκαναν μία εξαιρετική και μοναδική σεζόν και φέτος είναι μία εντελώς διαφορετική σεζόν. Δεν υπάρχει διάθεση για εκδίκηση. Είναι η ευκαιρία μας να κατακτήσουμε τον τίτλο και αυτό είναι αρκετό κίνητρο από μόνο του».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι που έχει γίνει μόνο μία φορά ακόμη στην ιστορία του συλλόγου. Το να φτάσουμε μέχρι εδώ ήταν τρομερά δύσκολο. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται την πρόκληση και είναι ρεαλιστές».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών: «Πάντα αποφασίζω το μέλλον μου με βάση την οπτική μου για τα πράγματα. Δεν βιάζομαι και κανείς δεν με πιέζει να αποφασίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.