Πικέ: «Ίσες πιθανότητες στον τελικό»

Ο Ζεράρ Πικέ υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι το φαβορί στον τελικό του Champions League, με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Ο Ζεράρ Πικέ υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι το φαβορί στον τελικό του Champions League, με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Ο Καταλανός αμυντικός τόνισε πως οι δυο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες, για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της «βέκια σινιόρα» για την εφετινής της πορεία.

Αρχικά, ο Πικέ τόνισε: «Έχουμε 50% πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο, δεν αισθανόμαστε πως είμαστε το απόλυτο φαβορί. Η Γιουβέντους είναι μία σπουδαία ομάδα, με πολύ σημαντική ιστορία και παίκτες υψηλής ποιότητας. Σεβόμαστε τη Γιουβέντους και αυτό θα κάνουμε και πάνω στο χορτάρι γιατί, όπως έδειξαν στο Bernabeu, δεν παίζουν αμυντικό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι μία ιταλική ομάδα».

Στη συνέχεια, ο παίκτης των «μπλαουγκράνα» συμπλήρωσε: «Πριν σταματήσω την καριέρα μου ως παίκτης θα ήθελα να αγωνιστώ σε έναν τελικό Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Προς το παρόν θα πρέπει να απολαύσω αυτό τον τελικό επειδή δεν ξέρω αν θα έχω άλλη μία ευκαιρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.