Δεν ενδιαφέρουν τα χρήματα τον Ντε Χέα

Ρεπορτάζ της «Manchester Evening Post» αναφέρει πώς η τελική απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν θα επηρεαστεί από το ποιά ομάδα μπορεί να τον πληρώσει καλύτερα.

Ρεπορτάζ της «Manchester Evening Post» αναφέρει πώς η τελική απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν θα επηρεαστεί από το ποιά ομάδα μπορεί να τον πληρώσει καλύτερα.

Τα χρήματα δεν είναι η προτεραιότητα του Ισπανού τερματοφύλακα, όπως προκύπτει από πηγές στην Αγγλία. Ενδιαφέρον από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης υφίσταται και είναι σοβαρό, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι διατεθειμένος να πληρώσει καλά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του 24χρονου.

Ο Ντε Χέα αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για το τι πρέπει να κάνει. Το ενδιαφέρον των «γκαλάκτικος» είναι παραπάνω από υπαρκτό, το αγγλικό κλαμπ επιθυμεί να τον κρατήσει με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2016, με τους «κόκκινους διαβόλους» να του έχουν προσφέρει νέο πολυετές με αυξημένες απολαβές.

Το ρεπορτάζ καταλήγει πώς σημαντικό ρόλο στην απόφασή του δεν θα παίξουν τα χρήματα, αλλά οι στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα περίοδο. Αν δεν εξασφαλιστεί η τρίτη θέση και η πρόκριση απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο επαναπατρισμός του Ντε Χέα θα μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.