Αντσελότι: “Μας κόστισαν οι απουσίες”

Στις απουσίες βασικών στελεχών της ενδεκάδας της Ρεάλ Μαδρίτης απέδωσε ο Κάρλο Αντσελότι το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πίσω από τη Μπαρτσελόνα, στο πρωτάθλημα.

Στις απουσίες βασικών στελεχών της ενδεκάδας της Ρεάλ Μαδρίτης απέδωσε ο Κάρλο Αντσελότι το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πίσω από τη Μπαρτσελόνα, στο πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η ανάλυση για το τι έφταιξε και υπήρξαν φέτος τόσες πολλές απουσίες, θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Επίσης, υπογράμμισε πως η προσοχή όλων θα πρέπει να στραφεί στο ματς με τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Champions League, μετά τη νίκη 3-2 επί της Σεβίλλης για το πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Αντελότι τόνισε: “Η Μπαρτσελόνα είναι μία εξαιρετική ομάδα. Οι επιθετικοί της είναι πολύ αποτελεσματικοί. Δεν είναι έκπληξη ότι μπορεί να σκοράρει τόσα πολλά γκολ. Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε την Σεβίλλη και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: “Είμαστε ακόμα μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τον αγώνα με την Γιουβέντους. Τώρα δεν είναι η στιγμή να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Χάσαμε βαθμούς όταν είχαμε απουσίες. Θα το αναλύσουμε στο τέλος της σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.