Νεγρέδο: «Θέλω να παίξω στην Αγγλία»

Να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα επιθυμεί ο Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος τόνισε πως κάτι τέτοιο αποτελεί όνειρο.

Να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα επιθυμεί ο Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος τόνισε πως κάτι τέτοιο αποτελεί όνειρο. Ο επιθετικός της Σεβίλλης πραγματοποιεί για μια ακόμα σεζόν καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των Ανδαλουσιανών και φέρεται να έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αγγλία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη, οι Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Έβερτον έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και δεν αποκλείεται να καταθέσουν προτάσεις για την απόκτησή του στην ισπανική ομάδα.

Αρχικά, ο Νεγρέδο δήλωσε για μια πιθανή μετεγγραφή σε κάποια αγγλική ομάδα: «Η Premier League είναι το πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή. Θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα και δυσκολότερα της Ευρώπης, στο οποίο θα μπορούσα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου. Δεν κρύβω πως αποτελεί όνειρο για μένα να παίξω στην Αγγλία».

Στην συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός συμπλήρωσε: «Είναι αλήθεια πως υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν τις έλαβε υπόψη. Μου είχαν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να με κρατήσουν και πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν καμία πρόταση. Αυτό στο παρελθόν. Για το μέλλον δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Πιθανώς ο πρόεδρος να αλλάξει στάση, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα φτάσουν στη Σεβίλλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.