Θέλει Τζέκο η Ρεάλ Μαδρίτης

Αυτό αποκαλύπτει ο γερμανικός Τύπος, ο οποίος τονίζει πως η "βασίλισσα" προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Bild” ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει έναν ακόμα επιθετικό στο ρόστερ των “μερένχες” ως εναλλακτική λυση, πίσω από τον Ιγκουαΐν. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ισπανική ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Έντιν Τζέκο βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας του Μουρίνιο και ήδη έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Μίλαν, η οποία επέλεξε τελικά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η τιμή πώλησης του νεαρού επιθετικού, σύμφωνα με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται στην συγκεκριμένη πρόταση να ενταχθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της “βασίλισσας” της Ευρώπης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μουρίνιο, προκειμένου να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.