Νέα επίθεση Μουρίνιο

Στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Ράφα Μπενίτεθ.

Στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και πάλι με τα καλύτερα λόγια για την Ίντερ, όμως τόνισε πως η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων φέρει τη δική του σφραγίδα και πως ο Ισπανός τεχνικός θα έπρεπε να πει τουλάχιστον ένα “ευχαριστώ”.

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Ελπίζω ότι η Ίντερ δεν με χρειάζεται τώρα, γιατί αυτό θα σήμαινε πως διάλεξαν λάθος δρόμο. Ενδιαφέρομαι μόνο για την Ίντερ, τον πρόεδρο, τους φίλους μου, τους παίκτες και τους φίλαθλους που για δύο χρόνια μου έδωσαν τα πάντα. Θέλω η Ίντερ να κερδίσει τα πάντα, εκτός από το Champions League, επειδή σε αυτό υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα όσα είπε μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, δεν είναι άξια σχολιασμού, περίμενα τουλάχιστον ένα ευχαριστώ για την επιτυχία που του έδωσα. Ρωτήστε τους φίλους της ομάδας τι πιστεύουν για εμένα και τι για αυτόν».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία, ο Μουρίνιο τόνισε: «Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τέσσερα χρόνια και πρόκειται να μείνω εδώ αρκετό καιρό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στη Μαδρίτη, πέρα από τη δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.