Ισάριθμες νίκες στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, από τους παίκτες του.

Ισάριθμες νίκες στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, από τους παίκτες του. Ο τεχνικός της Βαλένθια υπογράμμισε πως μοναδικός στόχος για τις «νυχτερίδες» είναι η έξοδος στο Champions League και πως άπαντες στην ισπανική ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτούς τους αγώνες.

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε στην εφημερίδα «Marca»: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε στο Champions League της επόμενης σεζόν και δεν μπορούμε να αποτύχουμε. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για λάθος. Αντιμετωπίζουμε τη Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία παίζει με επιθετικό στιλ, αποτελεσματικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «πό την αρχή που ανέλαβα την ομάδα πίστευα ότι είχαμε την ευκαιρία να ανέβουμε στη βαθμολογία και να παίξουμε στην Ευρώπη. Είμαι πλέον ένα σύνολο και καταφέραμε να έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων που παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη».