Πουγιόλ: “Είναι καλός άνθρωπος ο Μουρίνιο”

Ο Κάρλες Πουγιόλ της Μπαρτσελόνα μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελιδα "Maisfutebol" για το φετινό πρωτάθλημα, τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κάρλες Πουγιόλ της Μπαρτσελόνα μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελιδα “Maisfutebol” για το φετινό πρωτάθλημα, τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο κεντρικός αμυντικός είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ κάνουν ότι μπορούν για να δυσκολέψουν την ομάδα του στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον τίτλο της ως πρωταθλήτρια και ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στο μέλλον γιατί “δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε πρωταθλητές”.

Για τον Μουρίνιο ο Πουγιόλ δήλωσε “είχαμε συνυπάρξει τα πρώτα του χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος” και πρόσθεσε ότι για την προπονητική του αξία μιλάνε οι τίτλοι που έχει κατακτήσει .

Αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα δήλωσε “είναι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο”. Αλλά ο Πουγιόλ συμπλήρωσε ότι ο καλύτερος όλων είναι ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.