Καταλήγει στον Νεγρέδο η Ατλέτικο

Ο Αλβάρο Νεγρέδο είναι ο εκλεκτός της Ατλέτικο Μαρδίτης για την αντικατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος οδεύει προς το Μονακό.

Ο Αλβάρο Νεγρέδο είναι ο εκλεκτός της Ατλέτικο Μαρδίτης για την αντικατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος οδεύει προς το Μονακό. Οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού της Σεβίλλης, μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Κολομβιανού με την ομάδα του πριγκιπάτου.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Νεγρέδο, καθώς θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή των Μαδριλένων. Ο Νεγρέδο αγωνίζεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας από το 2009 έχοντας σκοράρει συνολικά 66 φορές σε 134 ματς. Η τιμή παραχώρησής του έχει οριστεί από τους ιθύνοντες της Σεβίλλης στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαρδίτης εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών για την ενίσχυση της επιθετική γραμμής, ενώ πάντα η προσοχή είναι στραμμένη και στην περίπτωση του Φερνάντο Τόρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.