Βίγια: «Η διαφορά δεν είναι τίποτα»

Ο Νταβίντ Βίγια εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένος στην συνέντευξη τύπου της Μπαρτσελόνα για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος

Ο Νταβίντ Βίγια εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένος στην συνέντευξη τύπου της Μπαρτσελόνα για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, λέγοντας: «Η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μικρή, αλλά μας δίνει πλεονέκτημα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι δύσκολο να παίζουμε πάντα καλά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα χάσουμε βαθμούς».

Ο επιθετικός της Μπάρτσα απέφυγε να σχολιάσει την κατάσταση στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης, επισημαίνοντας: «Δεν ξέρω αν η Ρεάλ περνάει κρίση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια και οι τέσσερις βαθμοί δεν είναι τίποτα. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε, γιατί ξέρουμε ότι το ίδιο θα κάνει και η Ρεάλ».

Ο Βίγια μίλησε και για την ανανέωση του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας: «Ο κόσμος θέλει να ανανεώσει και ελπίζω να ανακοινωθεί σύντομα η ανανέωση του, για να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.