«Αυτοχειρία» για τη Σαραγόσα

Το κρίσιμο ματς της 36ης αγωνιστικής άρχισε ιδανικά για τη Σαραγόσα, εξελίχθηκε, όμως, σε εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την τελική νικήτρια (1-2) Μπιλμπάο.

Το κρίσιμο ματς της 36ης αγωνιστικής άρχισε ιδανικά για τη Σαραγόσα, εξελίχθηκε, όμως, σε εφιάλτη με πρωταγωνίστρια την τελική νικήτρια (1-2) Μπιλμπάο.

Η Σαραγόσα ηττήθηκε στο «Ρομαρέδα» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με 2-1, για την 36η αγωνιστική της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν κι «εδραίωσε» τη θέση της εντός της ζώνης του υποβιβασμού, μένοντας στους 34 βαθμούς. Η βαθμολογικά αδιάφορη Μπιλμπάο, που έχανε με 1-0 στο 80΄, πήρε το «τρίποντο» κι έφθασε τους 44 πόντους.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Χέλντερ Πόστιγκα, άνοιξε το σκορ στο 14΄ για τους γηπεδούχους, μετά από ασίστ του Πάκο Μοντάνιες. Για ογδόντα αγωνιστικά λεπτά η Σαραγόσα κρατούσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, όμως η κλασική, πλέον, αλλαγή του Μαρτσέλο Μπιέλσα έφερε το ματς στα ίσια. Στο 80΄ ο Γιορέντε, που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Αντούριθ, εκμεταλλεύτηκε την τελική πάσα του Ντε Μάρκος κι έκανε το 1-1, ενώ ο ασίστμαν του πρώτου τέρματος των Βάσκων, έστρωσε και το νικητήριο 1-2 στον Ιμπάι στο 92΄!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.