Μουρίνιο: «Άμαθη η Ρεάλ»

Δεν αντέχει η Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει αγώνες ανά τρεις ημέρες, σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Δεν αντέχει η Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει αγώνες ανά τρεις ημέρες, σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως αν δεν αλλάξει αυτό, τότε θα κοστίσει την απώλεια του πρωταθλήματος. Επίσης, ο Μουρίνιο τόνισε πως θα ακολουθήσει τη γραμμή που έχει χαράξει και πως στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Αυτή η ομάδα δεν είναι μαθημένη να δίνει αγώνες κάθε τρεις μέρες. Τα προηγούμενα χρόνια οι πρόωροι αποκλεισμοί από την Ευρώπη δημιουργούσαν ένα πιο εύκολο πρόγραμμα στους παίκτες και τώρα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στους συνεχείς αγώνες κι αυτό βέβαια κοστίζει. Θεωρώ ότι αυτό θα αλλάξει από φέτος και του χρόνου αλλά και τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα είναι πολύ καλύτεροι γιατί η Ρεάλ πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε όλες τις διοργανώσεις».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Κι αυτοί άνθρωποι είναι. Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να δίνεις 9 αγώνες σε ένα μήνα, έτσι συνήθισαν αλλά πιστεύω ότι από το επόμενο έτος θα είναι αλλιώς. Ό,τι και να κάνω δέχομαι κριτική. Όποιον και να βάλω, όποιον και να βγάλω. Κάνω δεν κάνω ροτέισον. Εγώ ακολουθώ μια γραμμή κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.