Μουρίνιο: “Τέλος τα δώρα”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει άλλα "δώρα" στην Μπαρτσελόνα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει άλλα “δώρα” στην Μπαρτσελόνα.«Το σημαντικότερο είναι να μην της δίνουμε δώρα στο πρωτάθλημα. Έχω τερματίσει μόλις μία φορά δεύτερος, στην τρίτη μου σεζόν με την Τσέλσι, και αν συμβεί φέτος το ίδιο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε στη “Marca”.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για την παρουσία του Αντεμπαγιόρ. «Τώρα έχουμε δύο επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Μπενζεμά έπαιξε κόντρα στη Σεβίλλη και τώρα παίζει με την Εθνική Γαλλίας, οπότε αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στον Αντεμπαγιόρ, ο οποίος απέδειξε για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ» επεσήμανε

Για τους υπόλοιπους παίκτες τόνισε: «Ο Κακά είχε μία ώρα πολύ καλής, δυναμικής δουλειάς. Όπως άλλωστε και ο Λασανά Ντιαρά. Ο Εζίλ από την πλευρά του έπαιξε στη θέση του Ντι Μαρία και μάγεψε το Μπερναμπέου, αγωνίστηκε σα να ήταν η φυσική του θέση. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, τον οποίο μπορεί να έχει η Ρεάλ για τα επόμενα δέκα χρόνια. Για τον Κριστιάνο τι να πω, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και βοηθάει όσο μπορεί την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.