“Ευτυχής” ο Αντεμπαγιόρ

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού αισθάνθηκε καλοδεχούμενος από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και πρόλαβε να σκοράρει. Ο 26χρονος επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή στη “βασίλισσα”, ενώ μίλησε και για την καλή σχέση του με τον προπονητή της νέας του ομάδας Ζοσέ Μουρίνιο.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ολοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν και εγώ το έχω καταφέρει. Αισθάνομαι πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι σε αυτό με διευκόλυναν πολύ οι συμπαίκτες μου. Βλέπω ότι σιγά-σιγά προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο στο ισπανικό πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Αντεμπαγιόρ.
Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Μουρίνιο, σχολίασε τα εξής: “Εχουμε πολύ καλή σχέση. Μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι χαρούμενος γιατί μου δείχνει εμπιστοσύνη, αλλά και γιατί αγωνίζομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Εχω μία καταπληκτική ευκαιρία και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να την αξιοποιήσω”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.