Ρονάλντο: «Εμείς το Κύπελλο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιώφωνο της Ισπανίας και τόνισε πως η Ρεάλ θα κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», όπου μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας εναντίον της Μπαρτσελόνα, καθώς και για την σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον ίδιο και τον Μέσι.

Ο Πορτογάλος άσος δήλωσε σχετικά με τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας: «Καταρχάς, να πω ότι η ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα ήταν μια από τις πιο δύσκολες στην καριέρα μου, αλλά βγήκαν και κάποια θετικά πράγματα από αυτή την ήττα. Νομίζω ότι μας δίδαξε πολλά και πλέον δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη». Συνεχίζοντας τόνισε: «Ο Μουρίνιο ξέρει πώς να τους κερδίσουμε, γνωρίζει ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουμε και είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε το κύπελλο».

Όσον αφορά την «μονομαχία» του με τον Μέσι για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο απάντησε: «Αυτή την στιγμή θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πραγματικά είναι. Αλλά κάθε φορά που παίζουμε αντίπαλοι, όπως προχτές, δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Απλά απολαμβάνω αυτούς τους αγώνες».

Σε ερώτηση που έγινε στον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ για την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο απάντησε ότι «δεν με νοιάζει τι νομίζουν αυτοί που δεν με ξέρουν. Είμαι συνηθισμένος πλέον να ακούω διάφορα, αλλά, όταν κάποια με ενοχλούν, δεν διστάζω να μαλώσω, γιατί έτσι είμαι και στην προσωπική ζωή μου. Και πολλοί από αυτούς που με βρίζουν τις περισσότερες φορές είναι οι πρώτοι που έρχονται για να τους δώσω αυτόγραφο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.