Γλίτωσε την ήττα, όχι τη γκέλα η Ρεάλ

Η δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός, αφού η «βασίλισσα» έμεινε στο 2-2 με την Οσασούνα στο "Ελ Σαδάρ" στην Παμπλόνα τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και έμεινε στο -2 από τις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, που έχουν ματς λιγότερο.

Η δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός, αφού η «βασίλισσα» έμεινε στο 2-2 με την Οσασούνα στο “Ελ Σαδάρ” στην Παμπλόνα τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και έμεινε στο -2 από τις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, που έχουν ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς (μόλις δύο περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού), άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Οριόλ Ριέρα στο 16′, μετά τη σέντρα του Μπέρτραν, ενώ στο 39′, ο Ισπανός επιθετικός εξέθεσε για ακόμα μία φορά τη μαδριλένικη άμυνα, αφού με το κεφάλι έγραψε το 2-0 μετά από κόρνερ και φοβερή πρώτη απόκρουση του Λόπεθ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για την ομάδα του Αντσελότι, αφού ο Σέρχιο Ράμος πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια μέσα σε 9 λεπτά, βλέποντας δύο φορές την κίτρινη κάρτα στο 32′ και στο 44′.

Ωστόσο το τέρμα του Ίσκο με ωραίο σουτ μετά από σλάλομ του Ρονάλντο στο 45′, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Η αποβολή του Γκάτο Σίλβα για λογαριασμό της Οσασούνα στο 79′ (είχε προηγηθεί άλλη μία κίτρινη στο 75′) επανέφερε την αριθμητική ισορροπία, με τη Ρεάλ να το εκμεταλλεύεται καταλλήλως στο 80′. Ο Πέπε νίκησε στον αέρα τον αντίπαλό του και με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ίσκο, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.